T.C.
KAYSERİ
ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ
ADALET KOMİSYONU
Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce 31.07.2025 tarihinde ilan edilen ve sözlü sınavı Komisyonumuzca yapılacak olan; Kayseri Adliyesi ve mülhakat adliyeleri için 8 Sözleşmeli Zabıt Katibi sınavına Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden başvuruda bulunan adaylar arasından yapılan uygulamalı sınav sonucunda 27 Eylül 2025 Cumartesi günü sözlü sınava girmeye hak kazananlara ilişkin sonuçlar açıklanmıştır.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sonuç sorgulama ekranında belirtilen gün ve saatte Kayseri Adalet Sarayı Adalet Komisyonu Başkanlığında (1. Kat E Blok) hazır olmaları gerekmektedir.
Sınav günü yanlarında nüfus cüzdanı, pasaport veya sürücü belgesinin bulundurulması zorunlu olup, ibraz etmeyen adaylar sözlü sınava alınmayacaktır.
Sözleşmeli Zabıt Katibi uygulamalı sınav sonucunda başarılı olarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile sözlü sınava katılmaya hak kazanamayan adaylar bu durumlarını ayrıca Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı Platformu üzerinden sorgulayabileceklerdir.
Adaylara ayrıca bir tebliğ yapılmayacağı ilanen duyurulur.22.09.2025
En yüksek net kelime yazan adaydan başlamak üzere sıralanarak ilan edilen kadro sayısının (8) 3 katı kadar aday sözlü sınava alınacağından (8x3=24) 24. adayın yazdığı net kelime sayısı 110’dur.


